Ferrari F150
De Ferrari F150 is op dit moment nog goed gecamoufleerd.

De eerste details van de Ferrari F150

De opvolger van de legendarische Ferrari Enzo, de Ferrari F150, zal volgend jaar worden onthult. Ferrari kon het echter niet laten van al enkele gegevens bekend te maken.

Ferrari F150

De F150 zal worden aangedreven door dezelfde 6.3-liter grote en 740 pk sterke V12 die we in de F12berlinetta terug vinden. Samen met het HY-KERS-systeem die onthuld werd op het autosalon van Genève in 2010 zal dit voor verbluffende cijfers zorgen. De HY-KERS slaat energie op in batterijen tijdens het remmen, tijdens het accelereren kan er dan gebruik gemaakt worden van een extra ‘boost’. Dit systeem zorgt voor 10% snellere sprinttijden, maar ook voor 40% minder verbruik!

Ferrari F150

De bedoeling van Ferrari is eigenlijk om een F1-wagen voor de weg te bouwen. Zo zullen de stoelen op maat gemaakt worden voor de eigenaar van de wagen en zullen de pedalen verstelbaar zijn. Bijna de volledige wagen zal opgetrokken zijn uit koolstofvezel en de neus van de wagen is ook een knipoog naar de F1-bolides die in Italië geboren worden. Wij kunnen in ieder geval niet wachten om het afgewerkte resultaat te zien!

Ferrari F150