Ai, BMW CEO valt flauw tijdens eerste persvoorstelling op IAA

krueger-collapses

Plankenkoorts, we kennen het allemaal. De ene heeft er al wat meer last van dan de andere. De CEO van BMW, Harald Krüger, kon de druk tijdens zijn eerste persconferentie niet meer aan en viel flauw tijdens de voorstelling. 

Zoals de meesten het al weten begon deze morgen de IAA, beter gekend als het autosalon van Frankfurt, het belangrijkste autosalon van het jaar. BMW had de eer om de eerste persconferentie te geven. Ze hebben dan ook veel te tonen zoals de nieuwe BMW 7 series.  Je kan vermoeden dat de persconferenties meerdere malen gerepeteerd werden, maar toch loopt er soms eens iets mis.

Harald Krüger, kersverse bestuursvoorzitter van BMW sinds mei, kon de druk van al deze wereldpremières niet aan en viel ineen tijdens zijn eerste persconferentie. Hij werd van het podium gedragen door twee collega’s. Hierdoor werd de persconferentie afgelast.

Na onderzoek van een arts bleek de 49 jarige Harald Krüger enkel wat duizelig en BMW liet later op de dag weten dat de CEO er geen blijvende letsels heeft aan overgehouden.